Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dropper renn for å finne VM-formen

Liv Grete innrømmer å ha bommet på treningsopplegget.

Nå kaster hun om på planene for å komme i form.

Skiskytteren innrømmer at hun har misset på treningsopplegget foran denne sesongen og legger om planene med sikte på å finne en formtopp til VM i østerrikske Hochfilzen i begynnelsen av mars.

Det innebærer blant annet at hun står over alle rennene i Anterselva og reiser hjem til Frankrike.

- Trent for hardt

- Det er ingen vits i å håpe lenger. Derfor blir det feil å gå her. Det er bare å innse at jeg har trent for hardt og hvilt for lite, Liv Grete Poiree.

- Jeg vet ikke om det går, men det er verdt et forsøk. Det går i hvert fall ikke å fortsette slik jeg har gjort, tilføyer hun.

Tøff periode

Liv Grete har gått gjennom en tøff periode som mor i løpet av den siste tiden.

Datter Emma (snart to år) har ligget på sykehus med lungebetennelse med opp til 41,5 i feber.

- Det er blitt for lite søvn og for lite trening. Men heldigvis er Emma på bedringens vei. Hun er fortsatt slapp, men i enkelte lyspunkter er hun sitt gamle jeg. Det er godt for en mor å se at det snur seg, sier Liv Grete.

Prøve-OL

Hennes neste renn blir i prøve-OL i Torino i begynnelsen av februar. Hun kommer også til å gå i Pokljuka i Slovenia og resten av verdenscupsesongen.

- Jeg håper den rolige perioden fram til Torino vil gi meg tilbake lysten og den gode følelsen det er å starte i renn.

- Jeg har lært veldig mye av dette. Noe av det skal jeg med meg videre foran neste sesong. Den blir den viktigste for meg, sier Liv Grete Poiree.

2006 er nemlig et olympisk år og olympiske medaljer står øverst på ønskelisten.

(©NTB)

NEDE FOR TELLING:</B> Liv Grete Poiree har slitt denne sesongen, og velger nå å stå over rennene i Anterselva i håp om å finne VM-formen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media