Dropper Rosenborg - spiser hamburgere

ANFI DEL MAR (Dagbladet): - Jeg er 34 år og seks kilo for tung, så egentlig burde jeg gitt meg for to år siden, sier Mini til Dagbladet. Men bare så det er helt han-gir-seg-etter-Champions-League-klart: - Hadde alternativet vært en butikkjobb, så ville jeg klamret meg fast i Rosenborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går ettermiddag, sånn i to-tida og midt i en samtale jeg hadde med Jørn Jamtfall om keepersituasjonen i Rosenborg, kom Mini slentrende i slippers og solbriller langs bassengkanten. - Du MP - jeg tror du har lyst til å snakke med meg i dag......

- Om golf da......????

- Neida, men jeg tenkte det kanskje var interessant for avisa di at jeg har bestemt meg for å legge opp.

Så fort kan en journalist glemme en litt betent og urolig spillersituasjon i RBK. Og så kjapt bestemmer en av det norske fotballunderets mest markante skikkelser seg for at nok er nok. Og det skulle ikke mer til enn at Øivind Storflor ble foretrukket som innbytter for Morten Knutsen da den nyinnkjøpte vingen ble tatt av banen åtte minutter før slutt mot Duisburg tirsdag kveld.

Det var da Minis colabeger rant over.

Tanken kom i Madrid

- Jeg begynte å tenke på det i Madrid for en måned siden, sier Mini. - Vi dro til Real-kampen med meg som eneste venstreving - og så fikk jeg ikke spille fra start. Men fordi jeg var sur der og da bestemte jeg meg for å gi det litt tid og se hvordan det var da vi begynte å trene igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer