Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dropper skiskytteråpningen

Liv Grete Skjelbreid Poiree dropper åpningsrennet på Geilo til helgen. Hun drar heller på høydeopphold med ektemannen Raphael.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Når sesongen starter får vi ikke mye tid sammen, for den blir både lang og tøff. Derfor er det viktig at vi er sammen når vi kan, sier Liv Grete til Bergensavisen.

Hun legger ikke skjul på at trivsel også er veldig viktig i en sesong der OL-gull er alt som teller. Derfor går hun til dels sine egne veier i oppladningen til Salt Lake City-lekene.

Ektemannen har den siste tiden vært på treningssamling i Finland, mens Liv Grete har vært på besøk hjemme på gården i Hålandsdalen. Nå pakker paret koffertene sammen og reiser til Frankrike for å trene fram til 3. desember.

- Jeg tror ikke Liv Grete blir dårligere av å trene sammen med han som vant verdenscupen i skiskyting for menn i fjor. Derfor har jeg ingen problemer med at Liv Grete velger å trene i høyden i Frankrike framfor å gå renn på Geilo, sier Erlend Slokvik til Bergensavisen.

(NTB)

Hele Norges coronakart