-  Dropper trening

Vidar Riseth (32) er så sliten at han bare skal hvile fram til kampene lørdag, og tirsdag i neste uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Det var lett å se det da Belgia gikk opp til 2- 1 før pause. Riseth tapte løpsduellen med Thomas Buffel og virket treig.

-  Hadde muskulaturen vært helt maksimalt uthvilt, så hadde jeg kanskje tatt ham før scoringen. Jeg kom på etterskudd, og torde heller ikke å takle. Det hadde ikke skjedd mot Italia, sier Riseth.

-  Jogger

Spesielt lårmusklene føles tunge for RBK-stopperen.

-  Jeg kommer til å droppe vanlig fotballtrening fram til returkampen mot Maccabi Haifa tirsdag. Lørdag spiller vi også mot Tromsø, så jeg kommer bare til å jogge lett, og hvile fram til de to viktige kampene.

Riseth sliter også med noen småskader, blant annet ei lårhøne han fikk i cupen mot LSK, men forsikrer at han er spilleklar.

-  Ja, men belastningen i det siste har vært veldig stor. Har jo nesten spilt samtlige kamper i nitti minutter for Rosenborg. Så jeg merker kjøret nå.

-  Tillit av Åge

I går scoret Riseth 2- 2-målet på ei heading. Men han matchet ikke klubbkamerat Frode Johnsen (30) i gårsdagens kamp. RBK-spissen var Norges klart beste spiller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer