Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball:

Dropper treningsleir grunnet terrorfrykt

Var nære på terroren i Frankrike.

DROPPER TRENINGSLEIR: Tromsøs Ulrik Yttergård Jenssen, her mot Rosenborgs Mike Jensen, ønsker ikke å bli med Tromsø på treningsleir i Tyrkia.  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
DROPPER TRENINGSLEIR: Tromsøs Ulrik Yttergård Jenssen, her mot Rosenborgs Mike Jensen, ønsker ikke å bli med Tromsø på treningsleir i Tyrkia.  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

Ulrik Yttergård Jenssen (20) blir ikke med Tromsø på treningsleir i Tyrkia. U21-landslagsspilleren frykter terroraksjoner.

– Det er så enkelt at jeg ikke er så begeistret over den situasjonen som er i Tyrkia. Jeg har tidligere vært oppi den terrorsituasjonen som var i Frankrike. Og det var ikke noe hyggelig. Derfor har jeg valgt ikke å bli med til Tyrkia, sier Ulrik Yttergård Jenssen til NRK.

Han bodde i Lyon da Paris ble rammet av terror i november 2015.

– Så du føler deg ikke komfortabel med å reise til Tyrkia nå?

– Ja, rett og slett. Det var spesielt å oppleve at terror kunne skje så nært deg da jeg bodde i Frankrike, du gikk hele tiden og så deg over skuldra. Og jeg tippet jeg ville reist til Tyrkia med den følelsen. Derfor velger jeg å stå over, sier Jenssen til NRK.

Han skal dessuten på treningsopphold i en annen klubb. NRK melder at klubben det er snakk om er nederlandske Groningen, der storebror Ruben Yttergård Jenssen allerede spiller.

Danske Silkeborg skrinla nylig sin treningsleir i Tyrkia.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling