IKKE PÅ TIDSPLANEN: Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen på pressetreff på Ullevaal stadion, dagen etter at Norge slo Portugal 1-0 i EM-kvalifiseringen. Privatlandskamp mot Kroatia vil han helst slippe.Foto : Bjørn Langsem/DAGBLADET.
IKKE PÅ TIDSPLANEN: Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen på pressetreff på Ullevaal stadion, dagen etter at Norge slo Portugal 1-0 i EM-kvalifiseringen. Privatlandskamp mot Kroatia vil han helst slippe.Foto : Bjørn Langsem/DAGBLADET.Vis mer

Dropper trolig kamp mot Kroatia

- Vanskelig å motivere seg til, sier Drillo.

||| Både FIFA og Kroatia har satt opp Norge i landskamp mot Kroatia på bortebane 12. oktober. Kampen blir neppe noe av.

- Vi har fått en forespørsel fra Det kroatiske fotballforbundet, men kampen blir neppe noe av. Den passer ikke med logistikken til det norske landslaget, sier sportssjef i fotballforbundet Nils Johan Semb til NTB.

Norge møter Kypros i Larnaka fredag 8. oktober. Kampen mot Kroatia er satt opp tirsdag 12. oktober.

Det er heller ikke mulig å få til noen kamp på Ullevaal på denne internasjonale datoen.

- Ingen av de store europeiske lagene er ledige, og de søramerikanske lagene blir for dyre å hente opp til Ullevaal, sier Semb.

- Jeg ser helst at vi ikke spiller noen kamp da. En slik kamp er mye vanskeligere å motivere seg til, sa Egil «Drillo» Olsen til NTB.

Dermed blir Kypros-kampen eneste norske landskamp i oktober. Drillo har ennå ikke bestemt om han vil spille 4-4-1-1 eller 4-5-1 i den kampen.

(NTB)