Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dropper verdenscuprenn

Robin Pedersen står over verdenscuprennene i Engelberg og prioriterer trening på hjemmebane for å finne formen til hoppuka.

BLIR HJEMME: Robin Pedersen. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
BLIR HJEMME: Robin Pedersen. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer

Søndag ble Pedersen nummer 38 i verdenscuprennet i tyske Klingenthal. I et forsøk på å finne tilbake til godformen før den tysk-østerrikske hoppuka har 23-åringen nå bestemt seg for å hoppe over helgens verdenscuprenn i Sveits.

– I samarbeid med ledelsen har jeg bestemt meg for å trene hjemme i ro og mak. Jeg skal hoppe mye, og forhåpentlig finner jeg ut av mye inn mot jul. Jeg fant aldri helt ut av bakken i Klingenthal. Målet er å finne godformen inn mot hoppuka, sier Pedersen i en pressemelding fra skiforbundet.

Tidligere i sesongen satte Pedersen karrierebeste med niendeplass i Wisla. Nå skal det jobbes hardt for å finne tilbake til taktene som ble vist i Polen.

– Robin skal trene teknikk hjemme, mens resten av laget skal til Engelberg. Han trenger noen økter for å finpusse teknikken, slik at han er optimalt forberedt til starten av hoppuka, sier landslagssjef Alexander Stöckl.

Laget til helgens to World Cup-renn i Engelberg blir først klart i løpet av onsdagen.