Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Droppet Disney

CARDIFF (Dagbladet.no): Stig Inge Bjørnebye la igår barna til sengs og lovte Disney On Ice-besøk når de sto opp. I dag sparket han fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stig Inge Bjørnebye er glad for å være tilbake på landslaget, sjøl om det ikke alltid er like lett å bli kallt inn på kort varsel.

- Jeg hadde lovet ungene å bli med på Disney On Ice i dag, det var det siste de hørte før de la seg i går - og her er altså jeg i dag, sa Stig Inge Bjørnebye etter dagens treningsøkt på Millennium Stadium.

Landslagsbacken synes den norske troppen til kampene mot Wales og Ukraina er for liten.

- Nå skal vi spille to viktige kamper på rad. Da må vi ha med mer enn to vingbacker. Jeg veit ikke argumentene for å ikke ta ut flere, men hvis det har noe med bonuser og økonomi å gjøre så skjønner jeg ikke det, sier Bjørnebye som sjøl ble hentet inn som ersatter for Andre Bergdølmo.

Ajax-spilleren blir sannsynlig spilleklar innen lørdag.

Bjørnebye tenker ikke så mye på om han får spille fra start. Den rutinerte Blackburn-forsvareren kan risikere å komme rett inn på et norsk landslag som mangler alternativer på venstresida.

- Jeg tar det med ro - laguttaket kommer tidsnok uansett, sier Bjørnebye.

Bjørnebye trives godt i Blackburn, og får mye spilletid av manager Graeme Souness.

- Hittil har jeg spilt alt unntatt kampene i Worthington Cup (ligacupen red.anm). Da får alle vi som er over 30 år beskjed om å holde oss hjemme, gliser Bjørnebye.