Droppet Haaland: - Angrer

Erling Braut Haaland kunne endt opp i Juventus.

FLYR HØYT: Erling Braut Haaland er veldig ettertraktet blant europeiske toppklubber. Foto: REUTERS/Leon Kuegeler/NTB
FLYR HØYT: Erling Braut Haaland er veldig ettertraktet blant europeiske toppklubber. Foto: REUTERS/Leon Kuegeler/NTB Vis mer
Publisert

Fotballen er full av historier som begynner med «hvis», «om» og «dersom» når det gjelder overganger som aldri ble noe av.

Nå som Erling Braut Haaland (21) har etablert seg som en av verdens beste fotballspillere, kan det fort dukke opp flere historier om styreledere rundt om i europeisk fotball som hadde muligheten til å sikret seg underskriften til nordmannen da han spilte i Molde som tenåring.

En av dem er Inter-direktør Giuseppe Marotta, som forteller italienske Gazzetta dello Sport at han hadde muligheten til å signere Haaland tilbake i 2018 da han jobbet i Juventus.

- Jeg angrer på mye. Det siste er Haaland, som kunne dratt til Juventus for 2-3 millioner euro (rundt 20-30 millioner kroner), sier Marotta og fortsetter:

- I slike tilfeller har du mulighet til å gå utover budsjettet, når de forteller deg at han er et talent som kan signeres.

Marotta tror ikke Serie A lenger vil klare å lokke til seg nye stjernespillere som Haaland. Han mener det er for lang avstand mellom den italienske ligaen og engelske Premier League og spanske La Liga.

- Haaland er en av de beste spissene i Europa nå. Kan han komme til Italia nå? Absolutt ikke, mener Marotta.

TAKKET NEI: Giuseppe «Beppe» Marotta. Foto: Giacomo Morini/Shutterstock/NTB
TAKKET NEI: Giuseppe «Beppe» Marotta. Foto: Giacomo Morini/Shutterstock/NTB Vis mer

Haaland har blitt linket til de fleste storklubbene i Europa etter det han har levert siden han dro til Red Bull Salzburg i 2019 og deretter Borussia Dortmund i 2020.

21-åringen kostet det østerrikske laget rundt 50 millioner norske kroner, ifølge rapporter. Den summen skal ha økt til rundt 200 millioner kroner da han dro til Tyskland.

Dortmund skal ha en klausul i kontrakten til Haaland som gjør at han kan dra for 75 millioner euru (rundt 750 millioner kroner) i sommer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer