Droppet målfesten

BODØ (Dagbladet): Bodø/Glimt - Lyn 5- 2. Mens Bengt Sæternes og resten av Glimt holdt fest, valgte sjukmeldte Arild Berg å sitte hjemme. Slik han ofte gjør. Glimts største stjerne liker nemlig ikke å se fotball på Aspmyra.

I det navnebror Christian Berg satte inn 3-1 et steinkast unna, parkerte Arild bilen ved Bodø lufthavn og ruslet inn for å ta imot sin langpendlende - og fotballspillende - kjæreste Anette Sandanger Nybø.

På Aspmyra satt hele Berg-klanen, inkludert pappa Harald og brødrene Runar (suspendert Lyn-spiller) og Ørjan (Rosenborg-stjerne) og fulgte Glimt på nært hold.

Bare Arild manglet.

Liker ikke se på

- Jeg liker ikke å sitte på Aspmyra og se de andre spille. Alle som spiller fotball vet at det som betyr noe, er å være utpå der. Jeg har sett fire kamper i år. Ellers har jeg gjort andre ting, sier 26 år gamle Arild til Dagbladet.

I år har Arild lidd av kvikksølvforgiftning i tennene - og verken spilt eller trent.

Fest-fotball

Klubbirektør Tarjei Eck Hansen vil ikke tvinge høytlønte Arild til å se Glimt spille:

- Koffør skulle æ det? Han Arild e' han Arild, ler Eck Hansen.

Og Glimt er Glimt. Ustabile og direkte svake innimellom - dyktige nok til å slå de beste når det de lynkjappe pasningene sitter.

I går satt det - og det hadde trener Gåre nærmest lovet på forhånd:

- Jeg sa til lokalpressen at vi ville gi publikum en fest, en kamp som luktet svidd, en hjemmekamp hvor vi tok en fortjent seier, smiler Øystein Gåre.

Hvorfor er Glimt så ujevne?