Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Droppet Riise etter Drillo-prat

Etter en samtale med Egil Olsen skal Cardiff ha bestemt seg for å droppe Bjørn Helge Riise.

Ifølge

hjemmesiden til Cardiff har klubben bestemt seg for å droppe kjøpet av Bjørn Helge Riise.

På hjemmesiden til 2. divisjonsklubben bekreftet manager Lawrence at det ikke blir noen avtale med den kontraktsløse fotballspilleren.

Begrunnelsen lyder slik: «Forsinkelsen i forhold til å få de nødvendige bekreftelsene på spillerens status har ført til at Cardiff trekker seg fra avtalen».

I dag skriver

Sunnmørsposten

at Riises manglende «status», kan skyldes at tidligere landslagssjef Egil Drillo Olsen ikke kunne anbefale kantspilleren.

Drillo bekrefter overfor avisa at Cardiff-styreformann Sam Hammam tok kontakt for to uker siden. Hammam var også Drillos sjef da nordmannen var manager i Wimbledon.

- Jeg svarte som sant var at jeg ikke ante noenting om Bjørn Helge Riise, at jeg ikke visste noenting om gutten verken på eller utenfor banen. Om Sam Hammam tolket dette negativt vet jeg rett og slett ikke. Jeg har som sagt aldri sett Riise i aksjon som fotballspiller, og det var i korthet dette jeg fortalte Hammam, sier Drillo til avisa.

Beskjeden fra Cardiff var ikke ventet hjemme hos familien Riise i går kveld.

- Dette er helt nytt for oss. Vi er så slitne, og trenger å ta oss inn igjen. Vi tar dette på mandag, sier Tormod Riise til Dagbladet.

(Dagbladet.no)

<B>GAMLE VENNER:</B> Egil Olsen kunne ikke gi noen anbefalinger til sin gamle sjef Sam Hammam.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling