Druknet Brann

Martin Andresen er tilbake i form, hvis noen har tvilt på det. I går herjet han som sjørøverkaptein i storm i 93 minutter. Og nå tror han på flere seirer utover høsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): -  Jeg har hatt en litt annen syklus på kamp- og treningsprogram enn de andre spillerne, men god trening i sommer skal komme godt med utover høsten. I denne kampen var det hele laget som jobbet godt. Det er en deilig følelse å se hvilken innsats som blir lagt ned, og når vi gjør det skal det ikke bli enkelt å slå oss, sier Martin Andresen.

Som alle de andre som var utpå og kriget i regnværet på Brann stadion i går kveld, var kaptein Andresen sliten, men han er trygg på at kreftene skal holde gjennom et usedvanlig tett kamp-program utover høsten.

-  Mange seirer

Europacup og norsk cup kommer i annen rekke for Stabæk.

-  Det er serien som teller for oss nå. Alt annet må vi regne som bonus. Hvis vi klarer å fortsette som i denne kampen mot Brann, så skal vi klare oss i serien. Det kan bli mange seirer nå, sier Martin Andresen.

Etter å ha tenkt seg om noen sekunder, bekrefter kapteinen at det for hans del bare ble med én tur innenfor Branns 16-meter gjennom hele kampen, men det var nok. I kampens 74. minutt tok han fart, gjennomførte et gjennombruddsraid, og langt innenfor 16-meteren la han en kort ball til Stian Ohr, som traff godt. Ballen gikk over målvakt Håkon Opdal, som var på vei ned mot grasrøttene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer