Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

DT: - Strømsgodset får 35 millioner med én gang

Kan få ytterligere 35 til 40 millioner kroner.

GODE PENGER: Real Madrid betaler 35 millioner kroner for Martin Ødegaard, skriver Drammens Tidende. Det betyr at drammensklubben har solgt spillere for nesten 100 millioner siden 2010. I tillegg kan Godset få ytterligere 35 til 40 millioner kroner, dersom Ødegaard lykkes i den spanske storklubben. Det avhenger blant annet av hvor mange A-lagskamper han spiller. Sportssjef Jostein Flo (t.v) legger ikke skjul på at de er meget fornøyde.
Foto: Asger Ladefoged / NTB scanpix
GODE PENGER: Real Madrid betaler 35 millioner kroner for Martin Ødegaard, skriver Drammens Tidende. Det betyr at drammensklubben har solgt spillere for nesten 100 millioner siden 2010. I tillegg kan Godset få ytterligere 35 til 40 millioner kroner, dersom Ødegaard lykkes i den spanske storklubben. Det avhenger blant annet av hvor mange A-lagskamper han spiller. Sportssjef Jostein Flo (t.v) legger ikke skjul på at de er meget fornøyde. Foto: Asger Ladefoged / NTB scanpix Vis mer

Real Madrid betaler 35 millioner kroner for Martin Ødegaard, skriver Drammens Tidende. Det betyr at drammensklubben har solgt spillere for nesten 100 millioner siden 2010.

I tillegg kan Godset få ytterligere 35 til 40 millioner kroner, dersom Ødegaard lykkes i den spanske storklubben. Det avhenger blant annet av hvor mange A-lagskamper han spiller.

Strømsgodset vil ikke kommentere beløpet, men sportssjef Jostein Flo legger ikke skjul på at de er meget fornøyde.

- Vi ble raskt enige med Real Madrid, men jeg ønsker ikke å kommentere størrelsen på beløpet, sier han til avisen.

Han legger til at dialogen med spanjolene har vært god hele veien.

De siste årene har Godset solgt et stort antall spillere, og beløpet nærmer seg 100 millioner. Drammens Tidende skriver at klubben nå har en egenkapital på rundt 50 millioner.

Ødegaard presenteres som Real-spiller torsdag. Fredag er han tilbake i Drammen for en pressekonferanse på Marienlyst.

(NTB)