Ole Gunnar Solskjær om Sir Alex Ferguson:

- Du blir sjokkert og redd

Midt i Molde-trøbbelet kom nyheten: «Alex Ferguson er dødssyk.» Ole Gunnar Solskjær har ennå ikke fått svar på SMS-en han sendte.

UTFORDRINGER: Ole Gunnar Solskjær prøver å få Molde til å bli et lag blant de tre beste i Eliteserien. Nå krysser han fingrene for Sir Alex Ferguson. Gamlesjefen i Manchester United fikk hjerneblødning.
 Foto: Bjørn Langsem
UTFORDRINGER: Ole Gunnar Solskjær prøver å få Molde til å bli et lag blant de tre beste i Eliteserien. Nå krysser han fingrene for Sir Alex Ferguson. Gamlesjefen i Manchester United fikk hjerneblødning. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Publisert

MOLDE (Dagbladet): - Sir Alex hadde en fantastisk evne: Han kjente spillerne i Manchester United som mennesker. Han kjente Silje, kona mi. Til henne kunne han si: «Ole Gunnar tenker for mye.» Han tok seg tid til å snakke med alle, forteller Molde-trener Ole Gunnar Solskjær (45).

Vi befinner oss i de innerste gemakker på Aker Stadion. Vi snakker om den tøffe perioden Molde har vært igjennom. Fire kamper i serien uten seier, og cupexit for 2.-divisjonslaget Brattvåg, fikk det til å murre rundt klubben.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer