- Du blir taperen, Gerrard

Jose Mourinho slakter Gerrards ønske om å bli i Liverpool.

(Dagbladet.no): Steven Gerrard var sommerens store overgangssak i engelsk fotball. Først ville Liverpool-kapteinen vekk fra moderklubben, så ville han bli.

Nå går Jose Mourinho ut og forteller Gerrard at han gjorde en stor feil ved å bli, i stedet for å dra til London og Chelsea. I hvert fall hvis han vil vinne trofeer de neste ti årene.

Teller trofeer

- Gerrard er en stor spiller og vi vil gjerne ha ham på laget. Men jeg tror Gerrard tapte langt mer enn Chelsea ved å bli i Liverpool. Det at han ikke valgte å komme til oss er et stort tap for karrieren hans, sier Mourinho til The Sun.

Chelsea avsluttet i går sin USA-turné med å spille uavgjort mot AC Milan, men Mourinho fant altså tid til å rippe opp i sommerens betente overgangssak.

- Gerrard kan si «jeg vant Champions League med Liverpool», men jeg sier at de neste ti årene vil jeg sammenlikne trofeene til Liverpool og Chelsea. Og han vil tape på den sammenlikningen.

- TABBE, GERRARD: Jose Mourinho takker Steven Gerrard for kampen etter at Chelsea slo Liverpool i ligacupfinalen i vår. Da var det allerede godt kjent at Mourinho ønsket Gerrards tjenester denne sesongen.