- Du er bare så bra, Terje!

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Caliban Allstars-Tom Lund Band 7-5: Slik har du aldri sett Terje Håkonsen før. Det ellers så sky snowboardesset kom rett fra Hawaii til rollen som superspiss på Alex Rosèns lag i det store fotballrock-oppgjøret.

Hør og se klipp i RealVideo


» Se video fra kampen her

NRK-råtass Rosèn kastet seg om halsen på Håkonsen etter at brettkongen fra Telemark prikket inn totalt fire goaler for deres lag, Tom Lund Band.

- Terje var fantastisk i dag. Jeg var bare sorgen. Og jeg er en forferdelig dårlig taper, freste Alex etter at han ble feid av banen av Kristopher Schaus lag.

Gadd ikke skifte

Schaus lag gadd ikke engang å skifte før matchen. Deretter gikk opp i en tidlig 4-0 ledelse. Håkonsen kom tilbake, prikket inn fire mål, og jobbet heltemodig i ekspressfart mot slutten Men uten at det kunne redde Roshns lag fra et sviende tap.

Andre omgangs største spenningsmoment var imidlertid om den solbrille- og cowboyskjortebekledde backrekka til Kristopher Schau ville knekke beina på et par snowboardbein verdt millioner av sponsorkroner. Schaus verstinger var nådeløse i sine taklinger.

- De fleska til ganske kraftig, men beina deres knekker lettere enn mine. Jeg hadde ingen grunn til å være nervøs, svarte Håkonsen kort før han pakket baggen og stakk sin vei.

Brett-kompis med Alex

Alex Rosèn og Terje Håkonsen har kjent hverandre i en årrekke. De to har blitt kompiser gjennom å vanke mye på by'n og gjennom en felles lidenskap for snowboard.

Selv om Alex er kjent for helt andre ting, har han stått på brett i over 10 år. Og selv om gårsdagens match viste at han er en kløne på fotballbanen, skal han være en habil brettkjører.

Terje Håkonsen kom til Norge fra Hawaii sist fredag. Da han fikk høre om fotballrock-matchen, tilbød han seg å stille som erstatter for supergitarist Knut Schreier som er i England for å spille inn nye plate med Kåre & The Cavemen.

Håkonsen bor i perioder både på Hawaii og i Brasil. Begge steder spiller han fotball på fast basis.

hakon.moslet@dagbladet.no

WHEN GODS COLLIDE: Stemningen var til å ta, føle og lukte på da rockerne møttes til «EM-finale» på Ekebergsletta i går.
ROS AV ROSÈN: Terje Håkonsen feier inn millioner som snowboard-kjører. I går ettermiddag stilte han som forsterkning på laget til Alex Rosèn på Ekebergsletta. Men på tross av overlegen kondis og fire pene goaler kunne ikke Håkonsen forhindre at Alex tapte det store fotballrock-oppgjøret mot Kristopher Schau og co.