«Du er en hallik, Erik Hamrén!»

RA-redaktør ønsker velkommen til norsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Rogalands Avis\' sportsredaktør Torbjørn Svendsen synes synd på Viking-spillerne etter gårsdagens 0-2-tap på Lerkendal.

Dette gir han klart uttrykk for i sin Viking-blogg, hvor han særlig lar det gå ut over Rosenborgs nye, svenske trener.- Det var en kort, men flau liten seanse å høre nytrener Erik Hamrén kommentere bildene der Pelu faller som en flyktning skutt i ryggen, skriver Svendsen, og siterer svensken sånn:

«Jag hadde nog protesterat om jag var Viking-tränare, men jag tycker vi vann en helt fortjent säger. Vi hadde flest sjanser». 

Dette mener Svendsen at ikke holder mål.

- Poenget var faktisk ikke om RBK hadde to sjanser mer enn Viking. Når en spiller åpenlyst jukser, er det hyklersk å bortforklare det hele med statistikk. Du er en hallik, Erik Hamrén! fastslår han.

Ren hallikvirksomhet

Når Dagbladet.no ringer for å høre om Svendsen er like provosert noen timer senere, ser han ingen grunn til å moderere karakteristikkene av Rosenborgs svenske sjef.

- Erik Hamrén får se bildene som viser jukset, han får muligheten til å unnskylde det, og så begynner han å bable om sjansestatistikk - for meg blir det bare svada, sier RA-sportsredaktøren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer