- Du er flink, pappa!

- Før kampen fikk vi beskjed om å være tøffere på dødballer, sier Stabæk-stopperen Mike Kjølø etter å ha sikret seieren. I garderoben ble han gratulert av datteren Thea (3,5). - Du er flink, pappa!

Publikum hadde bare så vidt fått satt seg da Martin Andresen la det målgivende frisparket. Brann-keeper Ivar Rønningen var sjanseløs.

- Jeg hadde tatt frisparket, men ble helt utmanøvrert av headingen, sier Rønningen til Dagbladet.

Sløser mest

Målet var Mike Kjøløs andre i år.

- Kampen sett under ett, burde seieren vært mye større. Stabæk er nok det laget i Tippeligaen som trenger flest sjanser for å score. Skal vi kjempe i toppen, må vi bli mye mer effektive, sier Mike Kjølø.

Bare én gang før i år har Stabæk scoret på dødball.

- Vi er ikke giftige nok og må ta ekstratreninger framover for å bli bedre avsluttere. Det er ikke tilfeldig at vi scorer så lite, sier Andresen.

Stabæk-trener Gaute Larsen syntes seieren i går like gjerne kunne vært 5- 0.

- Vi brenner for mye sjanser, men kommer til å score mer når vi greier å være avslappet, sier Gaute Larsen.

17 spillere borte

Mens Stabæk kan ta medalje, har Brann havnet i nedrykningssumpen.

- Problemet er at bredden i stallen vår er begrenset. Siden 2000 er 17 spillere borte. Nå står vi helt uten erfarne folk å sette inn, sier Brann-trener Teitur Thordarson.

Stabæk - Brann 1 - 0

MÅL: 1 - 0 Mike Kjølø (2)

BB: André Muri, Stabæk

UNG GRATULANT: Tre og et halvt år gamle Thea Kjølø er fast inventar på Stabæks hjemmekamper. I går hadde hun det ekstra moro, da pappa Mike ble matchvinner.