«Du er min champion. Du er den sterkeste»

Kjærestens hyllest på Twitter.

I KOMA: Formel 1-føreren Jules Bianchi ligger i respirator etter den stygge ulykken på Suzuka-banen i Japan sist søndag. Franskmannen har fått en stor hjerneskade, men tilstanden hans er ifølge rapportene fra sykehuset kritisk, men stabil. Foto: Valdrin Xhemaj / EPA / NTB Scanpix
I KOMA: Formel 1-føreren Jules Bianchi ligger i respirator etter den stygge ulykken på Suzuka-banen i Japan sist søndag. Franskmannen har fått en stor hjerneskade, men tilstanden hans er ifølge rapportene fra sykehuset kritisk, men stabil. Foto: Valdrin Xhemaj / EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tilstanden er fortsatt kritisk, men stabil, for formel 1-føreren Jules Bianchi (25) etter den tragiske ulykken i under VM-runden i formel 1 på Suzuka-banen i Japan søndag.

Den franske føreren skal ha pådratt seg en alvorlig hjerneskade etter at han i 203 km/t kolliderte med en traktor da han mistet kontrollen på bilen under de våte og vanskelige forholdene på banen.

«Vær sterk, min kjære» Den franske stjernekirurgen Gerard Saillant, som opererte Michael Schumacher etter formel 1-legendens alpintulykke i Meribel 29. desember i fjor, er fløyet til Japan for å bistå med sin ekspertise på Mie General sykehuset i Yokkaichi.

Jules Bianchi har mottatt massivt med støtteerklæringer over hele verden på sosiale medier etter den stygge ulykken. Kjæresten Camille Marchetti hyller også Jules på Twitter.

«Du er min champion. Du er den sterkeste» og «Vær sterk, min kjære» er blant meldingene hun har postet.

Jules Bianchis formel 1-team har også tydd til Twitter for å takke for all støtten de har mottatt:

«Thank you to all of you, all over the world, for your positive thoughts for Jules. »

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer