- Du er så fokusert at du ikke tenker på konsekvensene

Sjekk denne thrillerstatistikken.

DRAMAKAMPER: Bjarte Myrhol forventer at en rekke av kampene i mellomspillet blir thrillere hvor kanskje bare ett mål skiller lagene etter 60 minutter.
DRAMAKAMPER: Bjarte Myrhol forventer at en rekke av kampene i mellomspillet blir thrillere hvor kanskje bare ett mål skiller lagene etter 60 minutter. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

JÖNKÖPING (Dagbladet): Norge må opp på toppnivå lørdag ettermiddag, for å kunne matche Spania - som imponerte med uavgjort mot trippelmester Frankrike på torsdag.

Det er vanskelig, men ikke umulig.

Og det vil være i tråd med tendensen.

Alle baller teller For i mellomspillet er det som regel meget jevnt. Dagbladet har samlet tall fra de tre siste mesterskapene, og det er veldig tydelig: Det er få mål som skiller lagene.

- Sånn er det i herremesterskapene, for det er så mange lag som kjemper om semifinaleplassene, så en liten ball her og der kan avgjøre matchene. Alle baller teller. Det er morsomt at det er sånn, da. Eller, moro for tilskuerne, kanskje ikke så morsomt for oss. Du må fighte om alle baller i 60 minutter, eller så er du ute, sier Erlend Mamelund.

Norge har slitt med å stå distansen ut i de tøffe kampene mot Ungarn og Island. Det blir ikke mindre viktig å gjennomføre 60 toppminutter i mellomspillet.

Dette er tallene fra mellomspillet de tre siste åra:

• Snaut 54 prosent av kampene har blitt avgjort med en margin på tre mål eller færre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer