Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Du er sønn av en terroristhore»

Leppelesere avslører Materazzi - som kaller Zidane «superarrogant».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Det var bare et tidsspørsmål før leppeleserne ble hyret inn for å avsløre hva Marco Materazzi sa til Zinedine Zidane.

I går var kanskje terrorist-teorien den sterkeste, selv om Materazzi selv hevdet at han ikke engang visste hva en terrorist var.

Nå tyder mye på at det var et utfall mot Zidanes familie som fikk det til å svartne hos Frankrike-kapteinen.

Forstår italiensk godt

BBC er en av dem som tyr til leppelesing, og mener å vite at Materazzi sa han håpet Zidanes familie skulle dø «en stygg død» - og også beskyldt Zidane for å ha dopet seg i Juventus-tiden.

Engelske The Sun har selvsagt også engasjert en ekspert på leppelesing, og Marianne Frere hevder Materazzi sa «vi vet alle at du er sønn av en terroristhore».

Zidane forstår italiensk godt etter sitt opphold i Juventus, og ifølge Frere begynte det hele da Materazzi sa at en høy ball ikke var for en «fecchia» som Zidane - som er et sterkt skjellsord i Italia.

Zidane skal først ha smilt det hele bort, før Materazzi kløp ham i brystvorta.

HEVNEN: Leppelesere er leid inn i jakten på svaret på hvordan Zidane kunne gå til angrep på Marco Materazzi. Mye tyder nå på at ufine beskrivelser av Zidanes familie fikk det til å svartne. Foto: REUTERS
HEVNEN: Leppelesere er leid inn i jakten på svaret på hvordan Zidane kunne gå til angrep på Marco Materazzi. Mye tyder nå på at ufine beskrivelser av Zidanes familie fikk det til å svartne. Foto: REUTERS Vis mer

- Liker du det ikke? spurte han.

- Litt for hardt til at jeg blir opphisset, repliserte Zidane.

Materazzi ga seg ikke:

- Vel, jeg gjorde det på den måten fordi jeg vet at det er slik mora di liker det.

Bytte trøye

Ifølge en brasiliansk TV-stasjon skal også søsteren ha fått noen lite flatterende hore-karakteristikker.

Da Zidane besøkte president Jaques Chirac i går, ville han ikke fortelle hva som hadde hendt. Men agenten hans lovte at Zidane ville røpe ordvekslingen i løpet av de neste par dagene, og sa at det Materazzi hadde sagt var veldig alvorlig.

Materazzis agent benektet på sin side at italieneren sa noe rasistisk. Men noe fortalte han fra situasjonen der Materazzi kløp Zidane i brystvorta.

image: «Du er sønn av en terroristhore»

Da Zidane tilbød seg å bytte trøye med Materazzi etter kampen, skal svaret ha vært:

- Jeg vil heller ta skjorta av kona di.

I dagens utgave av La Gazzetta dello Sport erkjenner Materazzi at han slang en fornærmelse til Zidane, men bare etter at Zidane hadde vært  «superarrogant».

- Jeg holdt trøya hans noen få sekunder, han snudde seg mot meg, snakket hånlig til meg og så på meg med superarroganse fra topp til bunn. «Jasså, du vil ha trøya mi? Jeg skal gi den til deg etterpå.» Jeg svarte han med en fornærmelse, det stemmer, sier Materazzi.