- Du gidder ikke sitte hjemme og se jentene

Håndballgutta synes det blir kjedelig å se kampene på TV.

NASJONENS KJÆLEDEGGER: Å se håndballjentene i mesterskap er blitt en viktig førjulstradisjon blant nordmenn. Men for håndballgutta blir kampene for lite spennende. - Det er litt kjedelig å se det på TV. Du gidder ikke holde deg hjemme for å se kamp, eller stikke hjem fra trening, for det er ikke spennende uansett, sier Erlend Mamelund. Foto: REUTERS/Gorm Kallestad/Scanpix Norway
NASJONENS KJÆLEDEGGER: Å se håndballjentene i mesterskap er blitt en viktig førjulstradisjon blant nordmenn. Men for håndballgutta blir kampene for lite spennende. - Det er litt kjedelig å se det på TV. Du gidder ikke holde deg hjemme for å se kamp, eller stikke hjem fra trening, for det er ikke spennende uansett, sier Erlend Mamelund. Foto: REUTERS/Gorm Kallestad/Scanpix Norway Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Norge - Nederland i vårt håndballstudio kl. 20.15 i kveld.

(Dagbladet): Ikke en gang «Nytt på Nytt» kunne hamle opp med seertallene til håndballjentene i søndagens sjokktap mot Sverige.

Smilende jenter med suksess har vist seg som en uimotståelig kombinasjon for det norske folk i en årrekke, men blant håndballgutta er det ikke alle som lar seg rive med.

Erlend Mamelund sier han har sett på med «et halvt øye» så langt - og begrunner det med mangelen på spenning.

- Inntrykket mitt fra EM så langt er først og fremst at det er mye dårlig motstand. Norge er suverent mye bedre enn de fleste andre, og vinner kampene litt vel enkelt. All ære til dem som gjør det så bra, men for oss TV-seere hadde det vært morsommere med litt motstand, sier han til Dagbladet.

Skal se finalen 26-åringen tror ikke han er alene om å kjede seg blant gutta på landslaget.

- Jeg tror ikke mange følger med så mye, for å være ærlig. Jentene skal ha honnør for at de vinner, det er en prestasjon å vinne hver gang. Men det er litt kjedelig å se det på TV. Du gidder ikke holde deg hjemme for å se kamp, eller stikke hjem fra trening, for det er ikke spennende uansett. Men man ser selvfølgelig semifinale og finale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer