Du har ikke sett det siste til denne hårfagre hardhausen

Nekter å legge opp.

DE GAMLE ER ELDST: Carles Puyol akter ikke å legge skoene på hylla tross en rekke skader. I alle fall ikke enda. Foto: REUTERS/Albert Gea
DE GAMLE ER ELDST: Carles Puyol akter ikke å legge skoene på hylla tross en rekke skader. I alle fall ikke enda. Foto: REUTERS/Albert GeaVis mer

(Dagbladet): Carles Puyol har vært plaget av en rekke skader de siste årene. Likevel har ikke 35-åringen noen planer om å legge skoene på hylla.

Snarere tvert imot. Nå sikter stopperkjempen seg inn på ny kontrakt med Barcelona.

- Dersom jeg skulle bli skadet igjen neste sesong vil jeg vurdere det, men nå vil jeg spille ut kontrakten min med Barcelona - og om jeg kan, forlenge den, sier Puyol til spanske El Mundo Deportivo.

Puyol, som spilte sin siste kamp i mars, har gjennomgått to kne-operasjoner i vår for å få bukt med problemene, men det har ikke minsket spillegleden hos veteranen.

- Jeg kommer ikke til å legge opp. Selv om jeg har lidd mye på grunn av fotballen, er spillegleden og entusiasmen der like sterkt den dag i dag, sier han.

Uvisst på landslaget
Vedrørende sin fremtid på landslaget, er spanjolen derimot ikke skråsikker.

- Jeg kommer alltid til å ta den avgjørelsen som er best for klubben min. Jeg må snakke med (Vicente) del Bosque før jeg tar en endelig avgjørelse, avslutter Puyol.

Puyol, som selv er et produkt av Barcelonas ungdomsakademi, har fått hele 670 kamper for den spanske storklubben. I tillegg har han 100 kamper for det spanske landslaget.