MARERITT FOR REAL MADRID: Robert Lewandowski ser på Real Madrid's Pepe som skjuler ansiktet etter en av scoringene til polakken. Foto: REUTERS/Wolfgang Rattay/NTB scanpix
MARERITT FOR REAL MADRID: Robert Lewandowski ser på Real Madrid's Pepe som skjuler ansiktet etter en av scoringene til polakken. Foto: REUTERS/Wolfgang Rattay/NTB scanpixVis mer

- Du har scoret fire mål allerede, synes du ikke det er nok?

Pepe fikk nok av Lewandowski.

(Dagbladet): Borussia Dortmund-spiller Robert Lewandowski lekte seg med Real Madrid til tider, og stoppet ikke før han hadde notert seg for fire mål i den første Champions League-semifinalen. Han forteller at Real Madrid-midstopper Pepe var oppgitt over prestasjonen til polakken.

- På en av de siste cornerne i kampen kom Pepe bort til meg og sa: «Du har scoret fire mål allerede, syns du ikke det er nok?», sier Lewandowski i et intervju som er gjengitt av Goal.

Polakken beskriver de fire scoringene slik:

- Alle scoringene var forskjellig. Den første var en strålende pasning fra Mario Götze hvor jeg dro meg fri fra Pepe og fikk foten på ballen. På den andre scoringen visste jeg at jeg ikke var i offside, så jeg avsluttet raskt i nærmeste stolpe. Den tredje scoringen skjedde automatisk. Jeg stoppet Mats Hummels' skudd, snudde meg og banket ballen i vinkelen. I denne situasjonen var den første berøringen den viktigste faktoren. Det fjerde var straffespark - ingenting å tilføye der, sier Lewandowski.