- Du kan bare tenke deg skuffelsen i garderoben

England-spillerne knust av tapet for Norge.

KNAPT TIL Å TRO: De engelske U21-spillerne er ute av EM. Keeper Jack Butland tror de kommer til å lære mye av tapet mot Norge.Foto: AFP PHOTO / MENAHEM KAHANA
KNAPT TIL Å TRO: De engelske U21-spillerne er ute av EM. Keeper Jack Butland tror de kommer til å lære mye av tapet mot Norge.Foto: AFP PHOTO / MENAHEM KAHANAVis mer

PETAH TIKVA (Dagbladet): Engelskmennene kunne ikke tro at de var slått ut av U21-EM allerede etter to kamper. I kveld ble de norske unggutta for sterke for feterte engelske fotballproffer, og der de norske U21-gutta kom glisende ut av garderoben, så samtlige av Englands spillere i bakken.

- Du kan bare forestille deg hvor lamslåtte vi var i garderoben, sier Liverpools Jordan Henderson.

- Vi har spilt mot dem to ganger tidligere, og jeg syns de spilte bedre begge de gangene, for å være ærlig. Vi hadde mer ball i dag enn de andre gangene, men vi klarte likevel ikke å spille så bra som vi kunne. Vi klarte ikke skape så mange sjanser som vi burde på den siste tredelen av banen.

Ultimate skuffelsen
Om engelskmennene klarer å ta poeng mot Israel i den siste gruppespillskampen, på tross av at de er ute av mesterskapet, er Norge i semifinalen i et U21-EM for første gang på femten år.

- Det er den ultimate skuffelsen å ryke ut her. Vi er knust av skuffelsen, men nå må vi tenke at vi skal få tilbake noe av respekten og avslutte på en bra måte. Vi er nødt til å gi denne turneringa den respekten den fortjener, og forhåpentligvis ta tre poeng mot Israel, sier England-keeper Jack Butland etter kampen.

- Vi har en kamp igjen, og vi representerer fortsatt England. Nå må vi spille for stoltheten vår og gå ut der for å vise hvor mye dette betyr for oss, istemmer Henderson.

Ingen unnskyldninger
Ingen av dem vil være med på at de undervurderte Norge før kampen. De var bare ikke i stand til å slå et norsk lag i den berømte flytsonen.

- De tok av alt presset vi la på dem. Vi hadde mye ballinnehav, men de forsvarte seg med livene sine og ga alt de hadde. De kontret raskt da de fikk muligheten, og tok sjansene sine. Vi klarte ikke det, og til slutt var de verdige vinnere. Vi kan bare holde henda opp og se oss selv i speilet. Så er det bare å ønske dem lykke til i neste runde, sier Butland.

- Det er stort å få være med her, og det er nok ikke før senere vi kommer til å forstå hvor stort dette var. Vi tapte kampen, men vi kommer sannsynligvis til å lære mer av dette tapet enn om vi hadde vunnet. Vi viste oss ikke fra vår beste side, det er ingen unnskyldninger, vi klarte bare ikke prestere så godt som vi kan. Det er det eneste vi kan se på, sier Butland til Dagbladet.