Du kan gi bort 10 000 i tippemidler

Bli med på konkurransen.

(Dagbladet.no): Norsk Tipping sender i disse dager ut en litt annerledes årsmelding. Magasinet «Takk!» er delt ut til alle landets husstander.

Magasinet er laget i ni forskjellige regionale utgaver, der kjente idretts- og kulturpersoner fra området er intervjuet om hva spillemidlene har betydd for dem.

- Uten det tilbudet spillemidlene er med å skape, ville langt færre idrettstalenter få muligheten til å utvikle seg her til lands. Selv hadde jeg kanskje ikke fått oppleve proffdrømmen om ikke treningsforholdene var tilrettelagt slik de er i dag, sier Morten Gamst Pedersen i Troms- og Finnmark-utgaven av magasinet.

I forbindelse med utdelingen av magasinet, arrangerer Norsk Tipping en slagordkonkurranse i samarbeid med Dagbladet.no. Du finner konkurransen på www.norsk-tipping.no/takk.

Først må du tippe riktig på 10, 11 eller 12 spørsmål med svar hentet fra magasinet «Takk!». Deretter skal du skrive et slagord for spillemidlene.

Siste frist for innsending er mandag 1. mai.

En vinner i hvert fylke vil få lov til å gi 10 000 kroner til en kultur- eller idrettsforening etter eget ønske.

I tillegg vil leserne av Dagbladet.no få være med å stemme fram en nasjonal vinner blant de 19 fylkesvinnerne, som vinner en drømmereise for to - naturligvis med åpning for både idrettslige og andre kulturelle innslag.

TAKKER TIPPERNE: Morten Gamst Pedersen er en av idrettsstorhetene som takker tipperne for hjelpen i den nye årsmeldingen fra Norsk Tipping.