SUPERLÅR: Det er ingen tvil om at Cristiano Ronaldo legger ned mye tid og krefter på å være blant verdens beste fotballspillere. Nok en gang vekker lårene hans oppsikt. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
SUPERLÅR: Det er ingen tvil om at Cristiano Ronaldo legger ned mye tid og krefter på å være blant verdens beste fotballspillere. Nok en gang vekker lårene hans oppsikt. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de OlzaVis mer

- Du kan hate Ronaldo så mye du vil, men du kan ikke hate jobben han legger ned

Beinmuskulaturen vekker oppsikt - igjen.

(Dagbladet): Foran Real Madrids møte med Juventus i Champions League, ble bilder av 30-åringens lårmuskler et hett diskusjonstema på sosiale medier.

På det spanske hovedstadslagets treningsanlegg, Valdebebas, hadde Ronaldo nemlig «luftet lårene» på trening sammen med lagkameratene. Nok en gang viser portugiseren frem sin utrolige fysikk. Det er nemlig langt fra første gang Ronaldos beinmuskulatur har vakt oppsikt.

Legger ned mye jobb En Twitter-bruker ved navn Rich Mychack hevder Ronaldos lår er prikk like hans egne. Om dette er ironisk eller ikke, vites dog ikke.

MUSKULØS: Såvidt. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
MUSKULØS: Såvidt. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza Vis mer

- Du kan hate Ronaldo så mye du vil, men du kan ikke hate hvor mye jobb han legger ned. Så dere lårene hans på de bildene? spør en annen Twitter-bruker.

En annen bruker, ved navn Vishal Kataria, skriver følgende:

- Ønsket meg dobbelt-lår slik som Cristiano Ronaldo. Fikk dobbelthaka til Dudleif Dumling istedenfor. Nedtur.

Hva ligger bak? Ronaldo har lenge blitt kalt en av fotballens aller best trente. Det er ingen tvil om at han legger ned en grundig innsats for å bli verdens beste fotballspiller.

Da han i februar lanserte sommerkolleksjonen i sitt undertøysmerke, CR7, fortalte han litt om hva som lå bak superkroppen.


Blant annet spiser han en proteinrik diett, og unngår sukker og alkohol. I tillegg passer han på å få mye søvn. Samtidig sier Ronaldo at det mentale er minst like viktig som det fysiske. Også trener han litt, da.

Daily Mail har gjengitt Ronaldos 15 tips på vei til superkroppen, de kan du lese her. Avisa har tidligere omtalt at - i styrketrening - løfter Ronaldo tilsammen vekten av 16 Toyota Prius, og har lavere fettprosent enn en supermodell.