Du kan ikke mene ingenting, Høgmo - bare strutser stikker hodet i sanden

Morten P. kommenterer.

TAR IKKE STANDPUNKT:  Landslagssjef Per-Mathias Høgmo ønsket ikke å uttale seg om de nye forslagene til seriestruktur her i Norge på dagens pressekonferanse.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
TAR IKKE STANDPUNKT: Landslagssjef Per-Mathias Høgmo ønsket ikke å uttale seg om de nye forslagene til seriestruktur her i Norge på dagens pressekonferanse. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDVIKA (Dagbladet): Per-Mathias Høgmo velger inntil videre å stå på sidelinja i diskusjonen om norsk toppfotballs framtid. Det er nesten ikke til å tro.

- Jeg vil ikke gå inn i diskusjonen nå, sier Per-Mathias Høgmo når han blir spurt om ståsted i forhold til de forslagene som foreligger til ny serie- og toppfotballstruktur i Norge.

Til orientering; han er ikke statsminister i en regjering som av interne samarbeidsårsaker ikke våger å si noe som helst om den kinkige OL-saken før alle andre hadde talt og vi ser hvor vinden blåser, og for ikke å glemme - det er nå vi har diskusjonen. Og hvis Norges landslagstrener ikke kan flagge en mening om det, hvor er vi da?

I Nord-Korea?

Er tærne i Fotball-Norge så ømme at en landslagstrener ikke kan si hva han vil om det som de facto er en meget viktig del av jobben hans?

PER-MATHIAS HØGMO må mene hva han vil, men noe må han mene. Han kan ikke sette seg på gjerdet i en sak som er så viktig. Han er faktisk nødt til å si ja eller ei. Og i motsetning til Nils Arne Eggen, som tok et kraftig oppgjør med hele arbeidet uten å ha blitt konsultert  (en grov glipp av NTF) eller å ha lest noe som helst av rapporten (en arrogant glipp av Eggen), har Høgmo inngående kjennskap til jobben som er gjort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer