- Du kan ikke øve på dette, det er flaks

Se La Coruna-keeperens scoring.

(Dagbladet): Det er ikke sjelden keepere lusker seg opp i feltet i sluttsekundene, i et siste desperat forsæk på å redde et poeng.

Men det er ikke ofte det ender i scoring.

Daniel Aranzubia lyktes derimot, da han headet inn 1-1-målet til Deportivo La Coruna i går kveld.

Tida var i ferd med å renne ut for Deportivo i bortekampen mot Almeira. Hjørnesparket var en siste, god mulighet til å berge ett poeng.

Aranzubia kom seint inn i feltet og han ble ikke plukket opp. Derfor var det ingen som fulgte ham da han tok sats midt i feltet og headet inn den innoverskrudde coneren.

Midt i mål forbi en keeper på halvdistanse.

- Jeg gjorde bare som jeg pleier å se lagkameratene mine gjøre det. Det går ikke an å øve på slike ting, det handler om flaks, sier han til spansk radio, ifølge Reuters.

Jubelscenene ble selvsagt like store som scoringen var sjelden. Keepermålet var faktisk det første i La Liga siden 2002.

- Jeg har vært framme på noen cornere tidligere også, men har aldri scoret, sier Aranzubia.

Lionel Messi sørget for at Barcelona beholdt forspranget i Spania, da han sikret 2-1-seieren mot Athletic Bilbao med et mål 12 minutter før slutt i går kveld.

Her kan du se flere mål fra helgas La Liga-runde

REDDET ETT POENG:  Deportivo La Coruna-keeper Dani Aranzubia headet inn 1-1-målet mot Almeira. Foto: CARLOS BARBA/EPA
REDDET ETT POENG: Deportivo La Coruna-keeper Dani Aranzubia headet inn 1-1-målet mot Almeira. Foto: CARLOS BARBA/EPA Vis mer