- Du kan ikke sitte hjemme og spise gråstein til du blir 50 år

Gamst Pedersens melding til Solskjær.

VIL HA SOLSKJÆR TIL ENGLAND:Morten Gamst Pedersen tror Ole Gunnar Solskjær vil lykkes hvis han får sjansen i Aston Villa. Dette bildet er fra landskamp mellom Norge og Ungarn. Norge vant 4-1. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
VIL HA SOLSKJÆR TIL ENGLAND:Morten Gamst Pedersen tror Ole Gunnar Solskjær vil lykkes hvis han får sjansen i Aston Villa. Dette bildet er fra landskamp mellom Norge og Ungarn. Norge vant 4-1. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Kjøp fotballabonnement og se Norge - England direkte på Dagbladet.no lørdag 20.45.

BRISTOL (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær er favoritt til Aston Villa-jobben, og var på besøk hos Villa-ledelsen i forrige uke.

Morten Gamst Pedersen mener Solskjær vil være en god trener for Premier League-klubben.

- Folk er så opptatt av alderen hans. Men er du god nok er du gammel nok. Erfaring får du mens du går, og du kan ikke sitte hjemme og spise gråstein til du blir 50 år heller og bli manager da. Han har helt sikkert lært mye av Ferguson, og han har vært i Molde nå og gjort det bra der. Hva som er rett tid? Det får kun historien vise. Går han dit og gjør det fantastisk vil alle si sjakktrekk, sier Morten Gamst Pedersen.

Han tror Solskjær har det som skal til for å lykkes.

- Jeg har ikke fått med meg alt som har skjedd rundt saken, men jeg vet at det er en dialog mellom han og Villa. Og skulle det skje at han kommer dit er det kjempebra for han. Å være trener på det høyeste nivået i England. Men først må det skje da, og gjør det ikke det tror jeg han vil fortsette i den gode flyten han har som Moldetrener.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer