- Du kan se frykten i øynene hans

Torres sleit i Chelsea-debuten - og Liverpool scoret rett etter at han ble benket.

TUNG DEBUT: Fernando Torres hadde et par avslutninger, men akkurat i dag tenker nok Liverpool-fansen at det er like greit at han forsvant. Foto: GLYN KIRK/AFP
TUNG DEBUT: Fernando Torres hadde et par avslutninger, men akkurat i dag tenker nok Liverpool-fansen at det er like greit at han forsvant. Foto: GLYN KIRK/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Chelsea - Liverpool 0-1.

I starten av denne uka gikk ettermiddagens kamp fra å være stor - til å bli gigantisk.

På grunn av Fernando Torres, selvfølgelig.

Han sa ganske raskt etter at overgangen var et faktum at han ikke har et vondt ord å si om Liverpool, men skjøt også inn at han drømte om å score i Chelsea-debuten - mot de helrøde. Den tidligere Liverpool-spilleren John Aldridge var gjest i TV 2s studio. Han kunne ikke dy seg da han så Torres ankomme Stamford Bridge:

- Du kan se frykten i øynene hans, sa Aldridge.

Og Torres hadde slettes ikke dagen i debuten. Han markerte seg lite - og fikk Raul Meireles avgjørende scoring i fleisen rett etter at han ble byttet ut etter 65 minutter.

- Keeperen vår hadde ikke så mye å gjøre, er Kenny Dalglish' svar når han blir spurt om Torres av Sky Sports etter kampen.

Torres-feber I det første skjermbildet på Chelseas hjemmeside i ettermiddag, var det tre annonser for den blå drakta med Torres og nummer 9 på ryggen. «Kampen dere har ventet på,» var tittelen på en av de redaksjonelle artiklene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer