Du kan se Moldova - Norge på nettet

Bare halve landet har TV-kanalen som sender kampen.

Viasat sitter på de eksklusive rettighetene til fotballguttas bortekamper. Før er kampene blitt sendt på TV3. Morgendagens kamp er derimot er flyttet til Viasat4 som overtar ZTVs plass. Ikke engang alle TV3s seere kan ta inn den nye kanalen.

Skal du se kampen på fjernsyn må du enten:

• Ha Viasats parabolpakke

• Være tilknyttet bakkenettet

• Være tilknyttet kabelnett (NB! Noen kabelnett har ikke tilgang til Viasat)

Canal Digitals satellittkunder kan ikke ta inn Viasats sendinger, og i mange norske TV-stuer er det kun NRK og TV 2 som er på menyen.

-50 prosent kan ta inn lørdagens kamp. Det blir seere, men jeg vil ikke spekulere i hvor mange det blir. Vi har aldri sendt direktesendt fotball på ZTV, sier Viasats sportssjef Stian A. Kleppo til NTB.

Han ser ikke problemet med at halvparten blir snytt for godbiten.

IKKE GRATIS: Steffen Iversen fastsatte resultatet til 2-0 mot Moldova på Ullevaal for et år siden. Det koster å se returmøtet i Moldova i morgen. Dersom du ikke har den nye kanalen Viasat4, kan du se den på internett for 49 kroner. Foto: Scanpix
IKKE GRATIS: Steffen Iversen fastsatte resultatet til 2-0 mot Moldova på Ullevaal for et år siden. Det koster å se returmøtet i Moldova i morgen. Dersom du ikke har den nye kanalen Viasat4, kan du se den på internett for 49 kroner. Foto: Scanpix Vis mer

- Alle som vil kan se kampen. Vi streamer kampen på internett eller folk må bestille Viasat-pakken. Her har vi en begivenhet å vise samtidig som bakkenettet er åpnet. Det er perfekt timing å starte en ny kanal, forklarer Kleppo.

TV3 har de siste årene ha et snitt på 400-500.000 seere de gangene Norge har vært i aksjon. Slike tall blir det neppe i morgen.

• Viasat viser kampen på adressen www.viasatondemand.no

• Om du vil følge med gratis, dekker vi kampen minutt for minutt på live.dagbladet.no


• Si din mening:
Er det verdt 49 kroner å se kampen på Viasats nettsider?

(NTB/Dagbladet.no)