Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Du kan sitte på tribunen under EM-finalen

Bli med på Dagbladets EM-konkurranser og vinn finaletur!

HER SPILLES FINALEN: 1. juli spilles EM-finalen på Olympiastadion i Kiev. Du kan vinne en flytur og finalebillett ved å delta i Dagbladets EM-konkurranse. Gå til live.dagbladet.no/fotballstudio og legg inn ditt tips på kveldens utvalgte kamp: Russland - Tsjekkia. Foto: Sergej Dolzhenko, EPA/NTB scanpix
HER SPILLES FINALEN: 1. juli spilles EM-finalen på Olympiastadion i Kiev. Du kan vinne en flytur og finalebillett ved å delta i Dagbladets EM-konkurranse. Gå til live.dagbladet.no/fotballstudio og legg inn ditt tips på kveldens utvalgte kamp: Russland - Tsjekkia. Foto: Sergej Dolzhenko, EPA/NTB scanpix Vis mer


• Delta i konkurransene, se ti EM-kamper direkte og delta i debatten i Dagbladets fotballstudio!

(Dagbladet): I kveld starter over tre ukers EM-fest fra Polen og Ukraina. For de fleste av oss er EM en TV-begivenhet.

Men Dagbladet gir deg nå en fantastisk sjanse til å vinne en tur til EM-finalen i Kiev. Vinneren får en plass på et charterfly fra Gardermoen på finaledagen, transport til stadion, billett til EM-finalen, og flytur hjem til Gardermoen på natta etter kampen.

OBS! Da dette er en tur kun for én person, må du være 18 år gammel for å vinne turen.

Vi gir deg også muligheten til å vinne en fotballreise for to personer verdt inntil 15 000 kroner.

Begge konkurranser krever at du logger deg inn med Facebook-profilen din.

Slik kan du vinne finale-turen: Hver dag under gruppespillet kan du gå inn i Dagbladets fotballstudio og tippe resultatet på den av kveldens kamper vi har valgt ut.

Totalt kan du tippe resultat på tolv kamper i løpet av tolv dager med gruppespill. For hvert riktig tippet resultat får du et «lodd» i vinnerpotten. Det betyr at om du tipper riktig fire ganger, har du fire ganger så stor sjanse til å vinne som hvis du bare har tippet riktig én gang.

Dermed kan det lønne seg å stikke innom daglig for å tippe, men du kan også vinne hovedpremien selv om du ikke har anledning til å være med hver dag.

Vi trekker ut en vinner blant de riktige tipsene. Dersom du har flere riktige tips, har du større vinnersjanse.

Du kan endre tipset ditt helt fram til den aktuelle kampen starter. Konkurransen starter i kveld, og dagens utvalgte kamp er kveldskampen mellom Russland og Tsjekkia. Du kan tippe resultat fram til klokka 20.45.

Vinneren blir kunngjort kort tid etter at gruppespillet er ferdig, og i god tid før avreise til Kiev tolv dager etter siste innledende kamp.

Slik kan du vinne fotballtur verdt 15 000 kroner: Vi har også en konkurranse der du kan tippe hvilke lag som tar seg til kvartfinaler, semifinaler og finale - og hvem som vinner finalen.

Du må levere ditt tips innen tirsdag 12. juni klokka 18.00. Det betyr at du kan se hvordan lagene gjør det i sin første kamp før du leverer ditt endelige tips.

Også her kan du endre tipset fram til fristen går ut.

Premien i sluttspill-konkurransen er en fotballtur for to personer til England eller Spania. Premien er levert av Steve Perryman Sport Travel. Verdien er på 15 000 kroner.

• Ansatte i Dagbladet kan ikke bli trukket som vinner i noen av de to konkurransene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling