Egil «Drillo» Olsen er 75 år

- Du kan vel si det sånn at mora mi røykte seg ihjel og faren min drakk seg ihjel

... og 74 andre sitater i anledning Drillos 75-årsdag .

EN GYLLEN ÅRGANG: Norges lag til VM i Frankrike i 1998, med lederen i front. Det samme laget som senere begikk bragden å slå Brasil i Marseilles. Etter den seieren sa Drillo: «Vi skal komme oss ned på jorda veldig kjapt. Nå må vi ikke begynne å seile på en seiersbølge. Det blir verst for meg». 
Foto: ARNT E. FOLVIK
EN GYLLEN ÅRGANG: Norges lag til VM i Frankrike i 1998, med lederen i front. Det samme laget som senere begikk bragden å slå Brasil i Marseilles. Etter den seieren sa Drillo: «Vi skal komme oss ned på jorda veldig kjapt. Nå må vi ikke begynne å seile på en seiersbølge. Det blir verst for meg». Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Engelskmennene kalte ham for «den gale professoren». Media har maset om at han er kommunist, røykemotstander og musikkhater, med Bekhterevs sykdom, ny hofte og avstiva ankel med skruer. Selv har han kalt seg mannssjåvinist, umoden og en dårlig far. Men i folks hjerter er Egil «Drillo» Olsen aller helst den som tok Norge til 2. plass på FIFA-rankingen, til to VM i fotball og sluttspill-seier over Brasil.

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer