- Du kødder bare med Alex Ferguson én gang

Paul Gascoigne spolerte muligheten til å spille for Manchester United.

ANGRER: Paul Gascoigne hadde muligheten til å spille for Alex Ferguson da han var ung.  AFP PHOTO/Eric Feferberg/FILES
ANGRER: Paul Gascoigne hadde muligheten til å spille for Alex Ferguson da han var ung. AFP PHOTO/Eric Feferberg/FILESVis mer

(Dagbladet): De fleste som er litt opp i årene husker nok Paul Gascoigne, en kontroversiell fotballspiller som hadde sin storhetstid på 90-tallet.

Paul Gascoigne skulle i utgangspunktet signere for Manchester United da han var 21 år gammel. Han spilte da for Newcastle, men overgangen til Manchester ble aldri gjennomført den gangen.

Manchester United-manager Alex Ferguson dro på ferie, lykkelig uvitende om at Gascoigne istedet valgte å gå til Tottenham for 2 millioner pund, noe som den gangen var britisk transfer-rekord.

Ny sjanse
Mange har fått erfare at Alex Ferguson ikke er mannen du legger deg ut med dersom du vil få en ny sjanse, og Paul Gascoigne innrømmer at det var nettopp det han ønsket etter et opphold i italienske Lazio.

- Jeg visste jeg aldri kom til å spille der. Du kødder bare med Alex Ferguson en gang, sier Gascoigne til Metro.

Engelskmannen hadde en god periode i Tottenham, og ble tilbudt kontrakt av Lazio. Her gikk det ikke like bra for Gascoigne, som endte opp i Rangers. Nå angrer han på at han ikke takket ja til Manchester United da han hadde sjansen.

- Jeg fikk aldri sjansen til å jobbe med Alex Ferguson, og det er noe jeg angrer veldig på. Jeg hadde elsket å bli trent av han, sier Gascoigne.