BER MANNEN SKJERPE SEG: Luis Suarez har fått beskjed av sin kone Sofia om å forandre oppførsel på banen. Her er paret med sin datter Delfina. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB scanpix
BER MANNEN SKJERPE SEG: Luis Suarez har fått beskjed av sin kone Sofia om å forandre oppførsel på banen. Her er paret med sin datter Delfina. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB scanpixVis mer

- Du krangler for mye med dommere og spillere

Kona ber Suarez forandre oppførsel på banen.

(Dagbladet): Luis Suarez har vært involvert i mange kontroversielle episoder i løpet av sin karriere som fotballspiller. Noe av det siste Liverpool-spilleren gjorde denne sesongen var som kjent å bite Chelsea-spiller Branislav Ivanovic i armen.

Nå forteller spilleren at han ikke bare har fått passet sitt påskrevet i media etter bite-episoden, men også i sitt eget hjem. Kona Sofia har nemlig bedt mannen sin om å skjerpe seg.

- Min kone har gjort noen observasjoner, og fortalt meg: «Du krangler for mye med dommeren og forsvarsspillere, du virket ikke interessert, du kunne like gjerne latt være å spille», sier Suarez ifølge clickliverpool.

26-åringen forteller at kona kommer med noen kloke ord når han har oppført seg dårlig under en kamp.

- Jeg går bort, tenker på det, og innser at hun har rett. Hun sier at folk må begynne å tro at det er slik jeg er utenfor banen også, selv om jeg egentlig er rolig, sier Suarez.

Sofia følger Liverpool-stjernen tett skal vi tro spilleren selv.

- Å ha en kone som følger kampene tett er bra. Hun kjenner meg bedre enn noen andre, og jeg vil at hennes observasjoner skal hjelpe meg til å bli en bedre og gladere person, sier Suarez.