«Du lytter til meg neste gang, ikke sant?»

United-juvel lærte ei lekse da han ignorerte Solskjærs råd.

KOMMENDE UNITED-STJERNE?:  I desemberutgaven av medlemsbladet United-supporteren snakker 21 år gamle Tom Cleverley om innflytelsen reservelagstrener Ole Gunnar Solskjær har hatt på karrieren hans. Her feirer han en scoring under Uniteds sommerturné. Foto:  Bob Levey/Getty Images/AFP
KOMMENDE UNITED-STJERNE?: I desemberutgaven av medlemsbladet United-supporteren snakker 21 år gamle Tom Cleverley om innflytelsen reservelagstrener Ole Gunnar Solskjær har hatt på karrieren hans. Her feirer han en scoring under Uniteds sommerturné. Foto: Bob Levey/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Som spiller var Ole Gunnar Solskjær kjent for å analysere motstanderen fra benken, slik at han var maksimalt forberedt når han fikk sjansen.

Som trener er det fortsatt litt vanskelig å si hva 37-åringen står for, men ting kan tyde på at han har tatt med den analytiske tilnærmingen fra spillerkarrieren.

En historie fra Manchester United-juvelen Tom Cleverley - som har to mål på sine tre siste kamper på utlån i Wigan - er i hvert fall med på å bygge opp under det inntrykket.

Hadde studert Schmeichel I desemberutgaven av medlemsbladet United-supporteren snakker han om innflytelsen reservelagstrener Solskjær har hatt på ham. Og hvorfor det gjerne lønner seg å gjøre som nordmannen sier.

- I en derbykamp mot City fortalte han meg at dersom jeg kom bak forsvarslinjen deres, og var alene med keeper Kasper Schmeichel, skulle jeg sikte rett mot beina hans. Jeg ble spilt gjennom i den kampen, men i stedet for å gjøre slik han hadde sagt, siktet jeg mot et av hjørnene. Han reddet skuddet, sier Cleverley.

Solskjær hadde ikke glemt episoden etter kampslutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer