IKKE I STRÅLENDE HUMØR: Nigel Pearson forsvant fra pressekonferansen etter spørsmål om kritikken han påstår spillerne hans har vært utsatt for.Foto: Action Images via Reuters / Paul Burrows / NTB Scanpix
IKKE I STRÅLENDE HUMØR: Nigel Pearson forsvant fra pressekonferansen etter spørsmål om kritikken han påstår spillerne hans har vært utsatt for.Foto: Action Images via Reuters / Paul Burrows / NTB ScanpixVis mer

- Du må enten være veldig, veldig dum, eller så er du fullstendig idiot

Leicester-manageren likte ikke spørsmål etter Chelsea-tapet i går.

(Dagbladet): Leicester-tapet mot Chelsea i går kveld ble en skuffelse for manager Nigel Pearson og resten av gutta som løp sokkene av seg for å få med seg vitale poeng i bunnstriden.

Etter fire seire på rad og med et realistisk håp om å berge Premier League-plassen ble møtet med den kommende ligavinneren på King Power Stadium for tøft.

På pressekonferansen etter kampen fikk Pearson utløp for frustrasjonene sine.

Etter å ha snakket om kritikken som har vært rettet mot spillerne hans, ble han irritert da en journalist ba ham spesifisere hva slags kritikk han snakket om, skriver Daily Mail.

- Har du hatt ferie i seks måneder? Har du vært borte i seks måneder?, spurte Pearson journalisten, som svarte at han ikke var sikker på hva slags kritikk det var han refererte til.

- Jeg tror du enten må ha hatt hodet i skyene, borte på ferie eller dekket et annet lag hvis du ikke kvet svaret på det spørsmålet. Spørsmålet ditt er helt utrolig, og det at du ikke ser hva jeg mener... Hvis du ikke vet svaret på spørsmålet tror jeg du er en struts. Hodet ditt må være begravd i sanda. Er hodet ditt begravd i sanda? Er du fleksibel nok til å få hodet ditt ned i sanda? Min mistanke er at du ikke er det. Sannsynsligvis ikke. Jeg kan, du kan ikke. Du kan ikke. Hør, du har vært her ofte nok, og når du stiller det spørsmålet er du enten veldig, veldig dum, eller så er du fullstendig idiot. En av de to, for når du stiller det spørsmålet, beklager gutt, da er du tåpelig.

Du kan se hele tiraden her.

Etter å ha fortsatt litt til orker ikke Pearson å svare på flere spørsmål, reiser seg fra scenen og marsjerer ut.

Leicester ligger på den utsatte 17. plassen på tabellen, ett lite poeng foran Sunderland på nedrykksplass. Sunderland har også en kamp tilgode på Leicester.