- Du må si: «Det er like sjokkerende for meg som for hele Norge.»

Her er innholdet i lydopptaket som er et av politiets viktigste spor i kampfiksingsskandalen.

LYDBÅNDET: Et av politiets hovedspor mot de fire siktede. Dagbladet avslører i dag innholdet av det hemmelige opptaket. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet
LYDBÅNDET: Et av politiets hovedspor mot de fire siktede. Dagbladet avslører i dag innholdet av det hemmelige opptaket. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ett av politiets viktigste spor i kampfiksingssaken er et opptak der en angivelig siktet innrømmer å ha fått penger. I tillegg blir andre spillere navngitt, og det blir gitt råd om ikke å snakke med politiet.

Samme uke som de fire siktede i kampfiksingsskandalen ble avhørt, fikk politiet tak i et opptak som de mener styrker bevisgrunnlaget mot de siktede.  Dagbladet kan i dag avsløre innholdet i samtalen som er tatt opp.  Politiet har mottatt informasjon om at det skal være en av de siktede som snakker på opptaket sammen flere andre personer - og de mener at opptaket røper antatt kampfiksing.

Politikilder kan imidlertid ikke overfor Dagbladet bekrefte at det er en av de siktede, ettersom de nå jobber med å identifisere stemmene på opptaket. På opptaket skal dette bli sagt av en person som skal være spiller på ett av lagene som er i søkelyset:

- Jeg trodde jeg skulle få 70 000 kroner, men de ga meg bare 30 000 kroner. 

Får råd Det skal også bli snakket om andre navngitte spillere som skal ha fått 100 000 kroner.  Dagbladet har tidligere omtalt at politiet har informasjon om at minst to spillere skal ha fått 100 000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer