«Du og meg.. elsker deg»

Kjærestens gripende hilsen til Alexander Dale Oen.

KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Bildet Anja Johansen la ut av Alexander Dale Oen er kommentert og bemerket av titusener på Facebook siden det ble postet natt til i dag. Bildet er gjengitt med Johansens tillatelse. Foto: Privat
KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Bildet Anja Johansen la ut av Alexander Dale Oen er kommentert og bemerket av titusener på Facebook siden det ble postet natt til i dag. Bildet er gjengitt med Johansens tillatelse. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Idrettsstjerner fra hele verden har tatt i bruk sosiale medier for å uttrykke sin sorg og medfølelse etter den ubegripelige nyheten om Alexander Dale Oens bortgang.

Natt til i dag postet også kjæresten til den avdøde svømmemesteren, Anja Johansen, en gripende kjærlighetserklæring på sin Facebook-side.

På bildet kysser hun en smilende Dale Oen på kinnet, og under har hun skrevet «du og meg.. elsker deg».

I skrivende stund er innlegget blitt delt av over 600 mennesker, over 47 000 mennesker har trykket «liker» og flere hundre kommentarer er postet.

Den 24 år gamle jenta, som til daglig studerer journalistikk ved Norges Kreative Fagskole, har tidligere fortalt hva som gjorde at hun falt for Dale Oen.

- Han er selve definisjonen på høy, mørk og kjekk. Alexander er ekstremt snill og omtenksom angående folk i alle miljøer og settinger, sa hun til VG Nett i januar.

Hun var med Dale Oen på Idrettsgallaen i januar, der han vant prisen for årets mannlige utøver og utøvernes pris.

I takketalen sørget han for å nevne kjæresten Anja.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer