- Du ser dum ut, Ginola

Det ligger an til full krig mellom David Ginola og John Gregory etter Aston Villa-managerens siste utspill om franskmannen.

For Villa-sjefen bryter et gammelt tabu og henger ut sin egen spiller i dag. Gregory kaller 34-åringen «dum» og sammenlikner han med en tidligere flopp i Villa, Stan Collymore.

Det var en episode i tapet mot Liverpool sist helg som gjør at Ginola får svi verbalt.

- Jeg fikser ikke at supporterne ler av spillerne mine, sier Gregory og forteller om hendelsen:

- Mot Liverpool så vi alle at Ginola gjorde en grimase i det han gikk opp i en hodeduell. Han trodde en forsvarer skulle komme bakfra. Det skjedde ikke, og han virket så dum at våre egne supportere lo av ham. Jeg hørte det - og jeg likte det ikke, sier Gregory til The Daily Mail.

Tidligere i sesongen påsto Gregory at Ginola var overvektig. Nå sier han nærmest også at franskmannen er lat - akkurat som psykisk ustabile Stan Collymore.

- Spilleren var misfornøyde når Stan ikke dro lasset. Det skapte uro i garderoben, og det skal ikke skje igjen. Jeg lar ikke et persons manglende arbeidsvilje forstyrre laget, sier Gregory.

Villa-managerens utspill i dag fører trolig til at Ginola forlater klubben. Spille får han i hvert fall ikke.

- Jeg har ikke snakket med David om at han blir reserve. Jeg bryr meg ikke om hva han mener. Jeg er ikke typen til å koseprate med spillerne, sier han.

(Dagbladet.no)