Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Du ser på bloggerne du også, Therese!

God stemning på pressekonferansen.

TOBLACH (Dagbladet): Det er knapt nok en nyhet at ;Marit Bjørgen vinner skirenn foran Therese Johaug og Heidi Weng. De tre har vært fullstendig overlegne i Tour de Ski så langt, og Bjørgen økte forspranget til Weng med 23 sekunder, og Johaug med 16 sekunder i dag.

Sammenlagt leder Bjørgen med mer enn halvannet minutt på Weng og 2.16 på Johaug.

Touren er så godt som avgjort.

Men på pressekonferansen etter dagens løp ble det alt annet enn et sportslig fokus. Da Heidi Weng skulle fortelle hvordan hun klarte å hente seg inn etter gårsdagens knallharde sprint fortalte hun følgende:

- Jeg har bare ligget i senga i hele dag og sett på «bloggerne», sa hun tl stor latter fra både presse og resten av landslagsgjengen.

«Bloggerne» er, for dere som ikke er så bevandret i smale serier på TV 2, en nettreality der hovedpersonene gjør alt fra å føde til å fortelle om andre ting i livene deres.

Weng lo med, men da hun hørte at Johaug fortalte at hun ikke hadde ladet opp med «Bloggerne», ble det for mye for Heidi.

- Du ser på «Bloggerne» du også, Therese, smalt det fra Weng, som så forlot lokalet til mer latter fra de frammøtte.

Seansen kan du se i sin helhet i videoen over. Jentene selv skal gå 15 kilometer jaktstart i Toblach klokka 15.30 i morgen.