Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Du ser ut som en fotballspiller. Det er pinlig.

VIF-reserven lar motspillerne få gjennomgå.

(Dagbladet): Serien «Iskrigerne» hadde premiere på TV 2 Zebra i går. Et TV-team fulgte Vålerengas hockeygutter gjennom hele en hel sesong.

Rett etter at kveldens oppgjør mellom Vålerenga og Stavanger er ferdigspilt, vises en ny episode. En episode hvor mye handler om Glenn Jensen. Reservekeeperen har en helt unik rolle i klubben. Hans oppgave er å komme under huden på motspillere.

Se Jensen «melde» på motspillere i videovinduet over.

- Du ser ut som en fotballspiller I klippet ser vi VIF-reserven gå etter Storhamars Nathan Martz, som blir tydelig berørt av Jensens meldinger.

«Du ser ut som en fotballspiller. Det er pinlig.»

«Ingen filminger i dag? Må være en ny rekord», skriker Jensen til Martz, som nærmest går til angrep på VIF-reserven.

- Bra jobba Glenn. Fortsett på han. Han eier du nå, er beskjeden trener Espen Shampo Knutsen kommer med i etterkant.

- Jeg trives veldig godt med den rollen jeg har i Vålerenga, sier Glenn Jensen til Dagbladet.

- Ambisjonene dine?

- Jeg har selvinnsikt. Jeg vet hvor jeg står i eliteserien. Folk prøver å bruke det mot meg at jeg er andrekeeper, men så lenge jeg spiller i eliteserien kommer jeg til å være det. Det tar jeg med knusende ro.

Tidligere har han vært kompis på heltid for Mats Zuccarello både i Russland og i New York. Nå er kontoret hans på Vålerenga-benken.

- Jeg er en lagspiller. Døråpner, som er det for å sette motstanderne ut av spill. Det er langt fra tilfeldig hvem jeg melder på, sier Glenn Jensen.

Syrlige kommentarer Trener Espen «Shampo» Knutsen er glad for at han Jensen i sin egen tropp.

- Det er moro å høre på Glenn. Hvertfall når du har han på eget lag. Det å spille mot han tror jeg ikke er like gøy. Å få disse syrlige kommentarene hele tiden. Det hadde vært ganske så irriterende, sier Shampo i serien.

Om noen timer er det duket for årets første kamp mellom fjorårets to NM-finalister på Jordal Amfi. Glenn Jensen skal ikke spille, men han har plukket ut seg et par spillere fra oljebyen.

- Lars Peder Nagel er en jeg alltid har gått etter, men han har lagt opp. Vi får se etter at vi kommer i gang. Tommy Kristiansen kanskje. Vi pleier å melde litt på hverandre. I tillegg har vi spilt sammen tidligere.

Langt bak Skulle Oilers ta med seg alle poengene fra hovedstaden i kveld, ligger forrige sesongs seriemester Vålerenga hele 19 poeng bak Oilers.

- Tar Oilers tre poeng i kveld begynner den oppoverbakken å bli fryktelig bratt. Vi satser på tre poeng i kveld, så vi får en perfekt start etter landslagsoppholdet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling