JOBBER SAMMEN:  Celine Brun-Lie (foran til venstre) forteller at det norske landslaget jobber mye med teambuilding, og at hun har latt seg imponere av hvordan det amerikanske landslaget greier å holde sammen gjennom en lang sesong. Foto: NTB Scanpix
JOBBER SAMMEN: Celine Brun-Lie (foran til venstre) forteller at det norske landslaget jobber mye med teambuilding, og at hun har latt seg imponere av hvordan det amerikanske landslaget greier å holde sammen gjennom en lang sesong. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Du setter sammen de mest egoistiske jentene i landet

Celine Brun-Lie etter treningsleir.

(Dagbladet): Celine Brun-Lie har den siste tida trent i Alaska sammen med det amerikanske langrennslandslaget. 

Den norske sprinteren var invitert som gjest på treningsleiren. Da 26-åringen dro hjem, gjorde hun et intervju med Fasterskier.

Der forteller 26-åringen at hun er strålende fornøyd:

- Det er fantastisk. Vi var 14 jenter og det fungerer veldig bra. Alle vil at alle skal ha det gøy, sier hun til Fasterskier.

- Mye å lære Brun-Lie beit seg merke i at de amerikanske jentene ikke jobbet med teambuilding under treningsleiren, noe hun er vant med fra landslaget i Norge:

- Vi har mange møter om hvordan vi bør være mot hverandre. Du setter sammen de mest egoistiske jentene i landet, og vi må jobbe sammen. Det er utrolig imponerende at det går så bra som det gjør, sier hun.

Brun-Lie tror likevel det norske landslaget har noe å lære fra det amerikanske:

- Jeg har alltid vært imponert over hvordan de amerikanske jentene holder sammen og har det gøy i fem måneder uten å bli lei av hverandre.

Hun legger til:

 NOE Å LÆRE:  Brun-Lie mener det norske landslaget har noe å lære av det amerikanske landslaget  - her avbildet sammen med Bjørn Dæhlie under Sotsji-OL. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
NOE Å LÆRE: Brun-Lie mener det norske landslaget har noe å lære av det amerikanske landslaget - her avbildet sammen med Bjørn Dæhlie under Sotsji-OL. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

- De er fantastisk flinke til å holde humøret oppe, og hvis noen har en dårlig dag, vet de andre hvordan de skal reagere. De har lært å håndtere det mye bedre enn vi har. Jeg tror vi har noe å lære, sier Brun Lie til Fasterskier.

Tøff sesong Oslo-jenta var med som reserve under Sotsji-OL tidligere i år. Hun innrømmer at fjorårssesongen var tøff.

- Det var tøft. Jeg følte meg god nok til å kjempe i toppen, men jeg falt i hver eneste sprint, sier hun til Fasterskier. Men den norske jenta tok med seg mye godt fra fjorårssesongen.

Og etter treningsleiren i Alaska, har hun tatt med seg flere gode opplevelser hjem til Norge. Brun-Lie er med på landslaget - og er klar for å ta det neste steget:

- Jeg lærte mye av opplevelsen i Sotsji.  At jeg var reserve har motivert meg til å jobbe for å unngå det i framtida, sier hun til Fasterskier.

 

 IMPONERT:  Celine Brun-Lie har trent i Alaska den siste tida. Foto: NTB Scanpix
IMPONERT: Celine Brun-Lie har trent i Alaska den siste tida. Foto: NTB Scanpix Vis mer