Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Du skal ikke i fengsel, pappa

Morgan Andersen oppmuntret av datteren.

 Morgan Andersen vurderer å trekke anken sin etter dommen i Mikel-saken hvor han ble funnet skyldig i dokumentfalsk.

Det sa Andersen som var gjest i programmet «Grosvold» på NRK1 fredag kveld.

- Jeg må jo vurdere det. Det blir familien og de rundt meg som må vurdere hvordan dette skal bli, sa Morgan Andersen da programverten Anne Grosvold spurte om han kom til å trekke anken.

Han kunne fortelle at datteren oppmuntret ham med at «du skal ikke i fengsel» etter at han onsdag ble dømt til ett års betinget fengsel for dokumentfalsk og falsk anmeldelse i forbindelse John Obi Mikel-saken.

- Det er dette vi må sette oss ned å snakke sammen om de neste dagene, sa Andersen om hvorvidt saken kommer til å gå videre eller ikke.

Andersen anket på stedet da dommen ble lest opp i Oslo tingrett onsdag.

- Det er krigeren i deg som føler at dette var urettferdig. Så går det noen dager og du tenker mer på familien og de rundt deg.

Han fortalte også at det delvis var av taktiske hensyn at han anket dommen i tingretten. Andersen sa at påtalemyndigheten kunne ha anket på bare straffeutmålingen, og da ville saken kunne kommet opp uten at skyldspørsmålet ble vurdert.

I TENKEBOKSEN: Morgen Andersen. Foto: SCANPIX
I TENKEBOKSEN: Morgen Andersen. Foto: SCANPIX Vis mer

(NTB)

image: - Du skal ikke i fengsel, pappa
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media