Ligacupen til Manchester United:

Du skal være ekstremt god om du fratar Zlatan Årets Spiller-trofeet i mai. Eller passe dum om du ikke stemmer på ham

Zlatan Ibrahimovic må ikke være strålende for å vinne store fotballkamper og trofeer. Det holder at han er det han kan aller best - Zlatan. 

EN EKTE VINNER: Zlatan Ibrahimovic har scoret 3-2 målet og avgjort ligacupfinalen for Manchester United. Selvfølgelig har han det, han er jo Zlatan. Foto: NTB Scanpix
EN EKTE VINNER: Zlatan Ibrahimovic har scoret 3-2 målet og avgjort ligacupfinalen for Manchester United. Selvfølgelig har han det, han er jo Zlatan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United-Southampton 3-2 (2-1)

JOSÉ MOURINHO ER den første Manchester United-manageren som vinner et trofe i sin første sesong på Old Trafford og den tredje manageren som vinner ligacupen for fjerde gang. The Special One vet sikkert å gjøre et nummer ut av det også, det er tross alt hans 24. trofé i karrieren. Men når historien fra Wembley Stadium 26. februar 2017 skrives i perspektiv og med uhildet ærlighet har ikke Manchester Uniteds femte ligacuptriumf så veldig mye med portugiseren å gjøre.

I en kamp Jose Mourinhos mannskap var nest best i det meste handler dette trofeet utelukkende om Zlatan Ibrahimovic.

FOR NOEN UKER siden, etter Dele Allis gode høst og enorme romjul og start på det nye året, initierte jeg et veddemål som går på at Tottenhams 20-åring blir Årets Spiller i England. Det var dumt. Basert på det Zlatan Ibrahimovic har gjort og fortsetter å gjøre for Manchester United var det i alle sammenhenger ett hundre prosent idiotisk. For når spillere og journalister skal sette seg ned og skaffe et navn til de to trofeene som bære tittelen Player Of The Year en gang i mai synes det allerede gitt at navnet er Zlatan Ibrahimovic.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer