SPARTE IKKE PÅ KRUTTET: LSK-fansen hadde ikke så mye å juble for selv i dag, men grep muligheten begjerlig til å slenge med leppa mot bortesupporterne hver gang Strømsgodset scoret i Drammen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
SPARTE IKKE PÅ KRUTTET: LSK-fansen hadde ikke så mye å juble for selv i dag, men grep muligheten begjerlig til å slenge med leppa mot bortesupporterne hver gang Strømsgodset scoret i Drammen. Foto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer

- Du skjønner de har lite å juble for når de plutselig er Godset-fans hele gjengen

Reginiussen med spark til kanari-fansen.

ÅRÅSEN (Dagbladet): Rosenborg trengte hjelp fra Haugesund for at det skulle bli gull-jubel på Åråsen i kveld. Den hjelpen kom ikke.

Etterhvert som meldingene tikket inn fra Drammen om både én, to og tre null, sank motivasjonen hos trønderne betraktelig, men på tribunen var det noen som koste seg.

LSK-supporterne sang av full hals, og både «Hater Rosenborg» og «Ingen gull til Rosenborg» gikk igjen hver eneste gang Strømsgodset scoret. Det synes Tore Reginiussen er helt greit.

- Du skjønner at de har lite å juble for når de plutselig er Strømsgodset-fans hele gjengen. Det er greit - det skal de få lov til. De unner vel ikke oss noe gull, men vi gjorde det en del bedre enn dem iløpet av sesongen og kjørte vel greit over dem i dag. De skal få de små gledene de kan få, sier han til Dagbladet.

- Det er gull som gjelder Rosenborgs kaptein forteller også at det ikke bare er lett å høre hvordan gullet sakte men sikkert glipper.

- Man mister litt piffen. På 1-0 vet man at alt ennå kan skje, men på to og tre da mister man energien litt. Vi gjorde vår del av jobben, og Haugesund fikk stryk. Det er nesten ikke annet å regne med. Det var ikke i dag vi mistet gullet, sier Reginiussen.

Med det sikter han til en rekke kamper hjemme på Lerkendal. Kamper som et lag som Rosenborg skal avgjøre til sin fordel.

- Vi har ikke vært flinke nok til å score de målene vi trenger. Vi har stått bra og sluppet inn få mål, men i enkelte kamper sliter vi med å skape de sjansene vi trenger, sier han.

- Er du fornøyd med sesongen sett under ett?

- Jeg er fornøyd med en del, men jeg er ikke fornøyd med sølv. Det er gull som gjelder. Vi har hatt så mange muligheter til å ta det, og derfor er det litt ekstra skuffende.

- Surrealistisk I tillegg til at Rosenborg i kveld måtte ta til takke med sølvmedaljene, må Reginiussen også slå fast at hans gamle lag Tromsø må ta den lange turen ned i Adeccoligaen.

- Jeg føler selvfølgelig veldig med dem. Det er skuffende og trist for norsk fotball. TIL hører hjemme i eliteserien og de har vært et topplag i mange mange år. At de plutselig skal rykke ned er surrealistisk for meg, sier Reginiussen.

Han håper ikke oppholdet i det nest-gjeveste selskapet blir for langt for «Gutan».

- Vi får håpe de bare går ned, henter fart og kommer sterkere tilbake. Vi ønsker å ha dem der.

TAKKET AV: Reginiussen og resten av Rosenborg-spillerne takket de fremmøtte Rosenborg-supporterne etter å ha mottatt sine sølvmedaljer. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
TAKKET AV: Reginiussen og resten av Rosenborg-spillerne takket de fremmøtte Rosenborg-supporterne etter å ha mottatt sine sølvmedaljer. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer