- Du skjønner vel at det er moro

VALENCIA (Dagbladet): - John Carew kunne kjøpt seg en Ferrari hvilken dag som helst, men det ville vært feil for imagen hans, sa advokatvenn Per Flod her forleden. Da hadde Valencia-proffen allerede vært i butikken og kjøpt en Porsche 911 Turbo med 420 hestekrefter til 2,1 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det der har jeg egentlig prøvd å holde hemmelig, sier John bak rattet på den lille sinte sølvvepsen. Det er ettermiddagen etter kvelden i forveien og vi er på vei til hans italienske spisestamsted Pavarotti - et praktfullt høl i veggen, eid og drevet av en tidligere lagkamerat av Maradona fra Napoli-tida midt i 80-åra. Og det røsker og drar når Store-John legger inn en liten demonstrasjon på hva du får igjen for åtte industriarbeiderårslønner når du bruker penga på bil.

Himmel og hav, mann - det går fra null til ulovlig mye så kjapt at man blir kastet tilbake i setet som ei filledokke.

- DET ER INGEN BIL med stjerne (MB) som går fortere enn dette, sier han bak de siste kontemporære solbrillene. - Jeg kjøpte den faktisk i slutten av februar. Og den BMW M5 jeg hadde, solgte jeg til Albelda - en av gutta på laget. Du skjønner vel at det er moro.

Ja, det og. Alt er jo moro for Valencias fotballspillende mangemillionærer. Og det synes på John Carew der han dobbeltparkerer midt i gata.

Det er ikke bekymringer han tar med seg inn på restauranten.

- Jeg setter bilen i fri og så kan de bare dytte den fram eller tilbake alt ettersom, sier han. - Det er sånn vi gjør det her. Det er en fin ordning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer