Du store kineser!

Kina - Norge 1- 1. Da Teng Wei sendte Kina i ledelsen etter 26 minutter ble hun så glad at trøya måtte av i feiringen. Til stor munterhet for politifolkene.

De norske jentene kom tilbake og klarte uavgjort, men endte sist i prøve-VM i Shanhai. I september/oktober er kineserne vertskap for VM, og Teng Wei er klar for nye jubelscener. Forhåpentlig får hun konkurranse av et par av de norske jentene.

Landslagstrener Åge Steen tar det ikke så tungt at jentene hans endte sist på tabellen.

- Vi har gjort tre solide kamper og spilt jevnt mot våre hardeste konkurrenter, sier Steen til NTB.

I sin første kamp tapte Norge 1- 3 for USA, så ble det 2- 2 mot Tyskland. Unni Lehn utliknet og sørget for 1- 1 mot vertene i Shanghai i går.

- Vi presset voldsomt for å få nok en scoring mot slutten av kampen, sier Steen. - Jeg er fornøyd med at vi spilte jevnt mot kineserne på hjemmebane.

USA gikk til topps i prøve-VM etter 1- 0-seier over Tyskland. Landslagstrener Åge Steen håper at ting vil se annerledes ut når VM starter til høsten.

- Vi gleder oss, og har absolutt muligheter, sier Steen. - Nå er spillerne ute av sesongen, men i VM skal vi være skikkelig på hugget. Trekningen av VM-kampene skjer 24. mai. VM-sluttspillet foregår fra 24. september til 11. oktober.

SKIKKELIG FEIRING: Målscorer Teng Wei ble veldig glad da hun sendte Kina i ledelsen. Hun blir gratulert av Ren Liping (t.v.), og får muntre blikk fra politifolkene på sidelinja.