Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Du synes ikke synd på deg selv lenger etter å ha sett gleden til de ungene

VIFs Sondre Olden etter møte med syke barn på Rikshospitalet.

POPULÆRT BESØK: Sondre Olden spiller bordhockey mot ungene på barneavdelingen på Rikshospitalet i går. Det ble et populært besøk da VIF-spillere kom på besøk. Foto: Steffen Michael Hansen / SMH Foto
POPULÆRT BESØK: Sondre Olden spiller bordhockey mot ungene på barneavdelingen på Rikshospitalet i går. Det ble et populært besøk da VIF-spillere kom på besøk. Foto: Steffen Michael Hansen / SMH Foto Vis mer

(Dagbladet): Et par dager etter 2-4-tapet mot Storhamar på Jordal amfi tirsdag var flere av Vålerenga-spillerne på besøk på barneavdelingen i Rikshospitalet.

Da ble egen skuffelse dagen før fort glemt.

- Det var utrolig kult å få besøke barneavdelingen, og det var godt å se det gode humøret alle sammen hadde, sier Sondre Olden til Dagbladet.

- Privilegert Olden er på utlån i Vålerenga, for å spille seg i form igjen etter skader og en sportslig tøff tid i svenske Brynäs.

- Det har vært dager jeg har sittet på rommet og kjedet meg. Man skjønner fort at man ikke har noen grunn til det, når man ser utfordringene mange andre har. Man innser hvor heldig og privilegert man egentlig er, sier Sondre Olden.

Gaver Han besøkte ungene på barneavdelingen på Rikshospitalet sammen med lagkameratene Morten Ask, Daniel Sørvik, Jonas Knutsen, Tobias Lindström og markedssjef Lars Oddvar Fjeldvang.

De hadde med flere gaver til ungene, og i tillegg vil «Iskrigerne» fra Vålerenga også gi inntektene fra en auksjon på en Playstation Anniversary Edition neste uke til barneavdelingen.

Tapte i bordhockey - Flere av dem hadde sett på «Iskrigerne» på tv, og var litt sjenerte. Men det er kanskje ikke så rart, når det kommer fem-seks mann med store drakter på besøk. Men det ble ev veldig koselig stund. Besøk som dette burde vi egentlig gjøre enda mer av, sier Sondre Olden til Dagbladet.

Blant høydepunktene på besøket bordhockeyspill mellom ungene og «Iskrigerne».

Der røk Sondre Olden på nederlag mot en av ungene som heier på Storhamar.

- Marius var god i bordhockey, så jeg ble rundspilt. Bare noen dager etter et surt tap mot Storhamar, så var jeg altså sjanseløs i bordhockey mot en Storhamar-fan, sier Olden.
 
• Besøket på Rikshospitalet ble også filmet av et produksjonsselskap, og kan komme med på neste sesong av «Iskrigerne».